kemija.org forumi :: Poglej temo - Všeč mi je nekdo, ki se samopoškoduje
kemija.org forumi Seznam forumov
Forum o kemiji in z njo povezanimi temami, ter o življenju na UL Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo

Všeč mi je nekdo, ki se samopoškoduje

Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    kemija.org forumi Seznam forumov -> Klepet
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Tidi3
Začetnik
Začetnik
Pridružen/-a: Pet Feb 2010 11:00
PrispevekObjavljeno: Petek, 26 Februar 2010, 11:03    Naslov sporočila: Všeč mi je nekdo, ki se samopoškoduje Odgovori s citatom

Mogoče to ni tako ljubezenska težava samo nekaj je problem zlo všeč mi je en tip ki se reže je to slabo ali sm se pregloboko spustila???Tudi po videzu ni slab pa še včasih razmišljava enako!!! Če bi začela hodt(kar se sigurn ne bo zgodil se nikoli ne) bi blo to kaj narobe ali kaj reku tudi je po netu da se tudi reže že kr dost cajta in tudi videla sm ga že zato ni to internetna zgodbica in zlo rada bi mu pomogala sam kaj če bo mojo pomoč zavrnil.
skamen
Atom
Atom
Pridružen/-a: Ned Dec 2008 16:52
Kraj: tam kjer živim - celje
PrispevekObjavljeno: Petek, 26 Februar 2010, 12:07    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Js bi reku da vsi ki se režejo zanalašč niso normalni. To je moje mnenje.

Lp
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran AIM - AOL Instant - naslov Yahoo Messenger - naslov MSN Messenger - naslov
Hg
Chemistry freak
Chemistry freak
Pridružen/-a: Čet Mar 2009 17:36
Kraj: vsepovsod
PrispevekObjavljeno: Petek, 26 Februar 2010, 12:47    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

OK, kr'en imaš prav. Je bilo res nestrpno, to pa zato, ker takih ljudi ne maram, ne glede na to, kaj je krivo za to. To je po mojem mnenju malce ... neodgovorno.
Bom bolj lepo napisal. Smile
No, tako je. Če želiš narediti zvezo z njim, jo naredi, to ni nič narobe.
Kot sem videl, se sprašuješ, ali je prav, da ti je všeč, kljub temu da se reže.
Ja je prav, ljudje bi si sicer mogli med seboj biti čimbolj všeč, ampak žal ni tako.
Sicer NE podpiram tega, da se reže, lahko mu pa pomagaš. Morda bo vajina zveza celo uredila njegovo psiho in bo nehal s tem "običajem".

Če pa noče pomči, pa ni kaj za naredit. Je pa seveda prav, da se pomaga zadevo razrešiti.

Vprašaj ga, zakaj se reže in kdaj je s tem začel. Morda bosta rešila problem, morda ga bo rešila vajina zveza - to je bilo že velikokrat prisotno, osamljenost namreč. Velika večina jih misli, da so jih vsi zapustili in da zato morajo biti vdani bolečini. Morda bo to vajina zveza končala.
Vsekakor je to resen problem, za katerega bom vesel če se reši, kajti potlej bo na svetu ena vesela duša več in en najstnik, ki se reže manj.

Wink

http://forum.naravoslovje.org/index.php

Chemistry for better life!

Nazadnje urejal/a Hg Petek, 26 Februar 2010, 14:00; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
kr'en
Glavni moderator
Pridružen/-a: Tor Apr 2006 21:48
PrispevekObjavljeno: Petek, 26 Februar 2010, 13:46    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Če bo še kak komentar v vajinem stilu bom temo zaklenil. Tako se nikamor ne pride.

Rezanje je znak psihičnih težav. Lahko resničnih ali pa bolj ali manj namišljenih s strani najstnika, ki se mu pod vplivom hormonov zdi da se je cel svet zarotil proti njemu.

V slednjem primeru se to lahko razreši samo od sebe z dozorevanjem, lahko pa tudi ne.

Vsekakor se je treba pogovorit in poizkusit pomagat, če oseba to dovoli. Konec koncev je od vsakega posameznika odvisno ali se bo odločil za zdravljenje in razreševanje težav in pomoč sprejel.

S tem, da ti je všeč kot človek ni nič narobe, če ti je pa všeč zato ker se reže, no potem se je pa za zamislit.
laborant1
To smart for you!!!
To smart for you!!!
Pridružen/-a: Sre Jul 2007 0:02
Kraj: kranj
PrispevekObjavljeno: Sobota, 13 Marec 2010, 1:56    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Rezanje samega sebe je nagon po samouničevanju . Ker dobesedno sebe s tem uničuješ, kot drugič pa še svojce ob pamet spravljaš. Sory ampak če bi bil jest fotr pa da bi se moj mulc rezov bi ga kaj hitro umiril tako da bi ga pelu k psihiatru al bi se pogovoru z njim. To je najboljše. Sicer pa če se tak človek reže zato ker se je nekdo mu zameru al ker se mu trenutno malo bolj slabo godi je dokaj velika verjetnost da bo ob večji težavi veliko verjetno naredil samomor. Tak pristop do življenja pa ne pelje nikamor. Vsak človek ima težave na svoj način. Ampak v normali pa ni da k bom jest npr dobu popravca na šoli da si bom šu zej prst na nogi odsekat.
seba
Chemistry freak
Chemistry freak
Pridružen/-a: Ned Avg 2006 20:18
PrispevekObjavljeno: Sreda, 17 Marec 2010, 0:58    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Premalo drog. To bo to.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran MSN Messenger - naslov
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Ta tema je zaklenjena: ne moreš urejati sporočil ali odgovarjati na objave.    kemija.org forumi Seznam forumov -> Klepet Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu