Forum o kemiji in z njo povezanimi temami, ter o življenju na UL Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
| Tidi3 Začetnik

| | Pridružen/-a: Pet Feb 2010 11:00 | | Prispevkov: 1 | |
|
Objavljeno: Petek, 26 Februar 2010, 11:03 Naslov sporočila: Všeč mi je nekdo, ki se samopoškoduje |
|
|
Mogoče to ni tako ljubezenska težava samo nekaj je problem zlo všeč mi je en tip ki se reže je to slabo ali sm se pregloboko spustila???Tudi po videzu ni slab pa še včasih razmišljava enako!!! Če bi začela hodt(kar se sigurn ne bo zgodil se nikoli ne) bi blo to kaj narobe ali kaj reku tudi je po netu da se tudi reže že kr dost cajta in tudi videla sm ga že zato ni to internetna zgodbica in zlo rada bi mu pomogala sam kaj če bo mojo pomoč zavrnil. _________________ Tidi3 |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| skamen Atom

| | Pridružen/-a: Ned Dec 2008 16:52 | | Prispevkov: 245 | | Kraj: tam kjer živim - celje |
|
Objavljeno: Petek, 26 Februar 2010, 12:07 Naslov sporočila: |
|
|
Js bi reku da vsi ki se režejo zanalašč niso normalni. To je moje mnenje.
Lp |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Hg Chemistry freak

| | Pridružen/-a: Čet Mar 2009 17:36 | | Prispevkov: 699 | | Kraj: vsepovsod |
|
Objavljeno: Petek, 26 Februar 2010, 12:47 Naslov sporočila: |
|
|
OK, kr'en imaš prav. Je bilo res nestrpno, to pa zato, ker takih ljudi ne maram, ne glede na to, kaj je krivo za to. To je po mojem mnenju malce ... neodgovorno.
Bom bolj lepo napisal.
No, tako je. Če želiš narediti zvezo z njim, jo naredi, to ni nič narobe.
Kot sem videl, se sprašuješ, ali je prav, da ti je všeč, kljub temu da se reže.
Ja je prav, ljudje bi si sicer mogli med seboj biti čimbolj všeč, ampak žal ni tako.
Sicer NE podpiram tega, da se reže, lahko mu pa pomagaš. Morda bo vajina zveza celo uredila njegovo psiho in bo nehal s tem "običajem".
Če pa noče pomči, pa ni kaj za naredit. Je pa seveda prav, da se pomaga zadevo razrešiti.
Vprašaj ga, zakaj se reže in kdaj je s tem začel. Morda bosta rešila problem, morda ga bo rešila vajina zveza - to je bilo že velikokrat prisotno, osamljenost namreč. Velika večina jih misli, da so jih vsi zapustili in da zato morajo biti vdani bolečini. Morda bo to vajina zveza končala.
Vsekakor je to resen problem, za katerega bom vesel če se reši, kajti potlej bo na svetu ena vesela duša več in en najstnik, ki se reže manj.
 _________________ kemija.org je zakon!!
http://forum.naravoslovje.org/index.php
Chemistry for better life!
Nazadnje urejal/a Hg Petek, 26 Februar 2010, 14:00; skupaj popravljeno 1 krat |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| kr'en Glavni moderator
 | | Pridružen/-a: Tor Apr 2006 21:48 | | Prispevkov: 883 | |
|
Objavljeno: Petek, 26 Februar 2010, 13:46 Naslov sporočila: |
|
|
Če bo še kak komentar v vajinem stilu bom temo zaklenil. Tako se nikamor ne pride.
Rezanje je znak psihičnih težav. Lahko resničnih ali pa bolj ali manj namišljenih s strani najstnika, ki se mu pod vplivom hormonov zdi da se je cel svet zarotil proti njemu.
V slednjem primeru se to lahko razreši samo od sebe z dozorevanjem, lahko pa tudi ne.
Vsekakor se je treba pogovorit in poizkusit pomagat, če oseba to dovoli. Konec koncev je od vsakega posameznika odvisno ali se bo odločil za zdravljenje in razreševanje težav in pomoč sprejel.
S tem, da ti je všeč kot človek ni nič narobe, če ti je pa všeč zato ker se reže, no potem se je pa za zamislit. _________________ LP Žan |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| laborant1 To smart for you!!!

| | Pridružen/-a: Sre Jul 2007 0:02 | | Prispevkov: 720 | | Kraj: kranj |
|
Objavljeno: Sobota, 13 Marec 2010, 1:56 Naslov sporočila: |
|
|
Rezanje samega sebe je nagon po samouničevanju . Ker dobesedno sebe s tem uničuješ, kot drugič pa še svojce ob pamet spravljaš. Sory ampak če bi bil jest fotr pa da bi se moj mulc rezov bi ga kaj hitro umiril tako da bi ga pelu k psihiatru al bi se pogovoru z njim. To je najboljše. Sicer pa če se tak človek reže zato ker se je nekdo mu zameru al ker se mu trenutno malo bolj slabo godi je dokaj velika verjetnost da bo ob večji težavi veliko verjetno naredil samomor. Tak pristop do življenja pa ne pelje nikamor. Vsak človek ima težave na svoj način. Ampak v normali pa ni da k bom jest npr dobu popravca na šoli da si bom šu zej prst na nogi odsekat. _________________ če ne veš kaj se bo zgodilo poskušaj v majhnih količinah |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| seba Chemistry freak

| | Pridružen/-a: Ned Avg 2006 20:18 | | Prispevkov: 587 | |
|
Objavljeno: Sreda, 17 Marec 2010, 0:58 Naslov sporočila: |
|
|
| Premalo drog. To bo to. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|