Forum o kemiji in z njo povezanimi temami, ter o življenju na UL Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo
|
| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
| Nowbody Chemistry freak

| | Pridružen/-a: Sob Feb 2007 20:02 | | Prispevkov: 651 | |
|
Objavljeno: Sreda, 17 Februar 2010, 19:04 Naslov sporočila: |
|
|
Štos je v tem, da se oni zavarujejo pred tožbo državnih organov če izdeluješ mamila ali kaj podobnega, pa tudi pred tvojimi starši, če se ti kaj zgodi in potem poskušajo vso krivdo na nekoga drugega zvalit.
Meni je mikro-polo všeč zaradi dveh stvari: vedno dobim takrat ko rečejo in obenem ni nobenih komplikacij (podpisi me niti najmanj ne motijo). _________________ Obišči http://naravoslovje.org |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| laborant1 To smart for you!!!

| | Pridružen/-a: Sre Jul 2007 0:02 | | Prispevkov: 720 | | Kraj: kranj |
|
Objavljeno: Sobota, 13 Marec 2010, 11:48 Naslov sporočila: |
|
|
Mikro polo je menj bolj pri srcu kar se stekla tiče. Za kemikalije pa še vedno na Laboratorijum prisegam. _________________ če ne veš kaj se bo zgodilo poskušaj v majhnih količinah |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| laborant1 To smart for you!!!

| | Pridružen/-a: Sre Jul 2007 0:02 | | Prispevkov: 720 | | Kraj: kranj |
|
Objavljeno: Četrtek, 1 April 2010, 21:39 Naslov sporočila: |
|
|
Hehe če je kdo na njihove laboratorijske modre novice naročen lahk pogleda sm kr osvojil 3 mesto za križanko hahahaha. Nagrada 2 kg instant kave:D _________________ če ne veš kaj se bo zgodilo poskušaj v majhnih količinah |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
| Polonij Molekula

| | Pridružen/-a: Čet Maj 2009 14:21 | | Prispevkov: 366 | | Kraj: Na sončni strani Alp |
|
Objavljeno: Petek, 2 April 2010, 6:53 Naslov sporočila: |
|
|
jst sem pa naročen pa ne pošiljajo, nazadnje sem dobil septembra _________________ Dobro jutro, žganje, zbogom pamet. (Slovenski pregovor) |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|