kemija.org forumi :: Poglej temo - Kemija in kemijska tehnologija
kemija.org forumi Seznam forumov
Forum o kemiji in z njo povezanimi temami, ter o življenju na UL Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo

Kemija in kemijska tehnologija
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    kemija.org forumi Seznam forumov -> Hodnik
Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo  
Avtor Sporočilo
Nina
Proton
Proton
Pridružen/-a: Pon Avg 2005 20:56
Kraj: ljubljana
PrispevekObjavljeno: Sreda, 12 Marec 2008, 19:15    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

jz sm bla dobra, sam uspeh ni važn loh si odličn pa ti na faksu negre loh si pa zadostn pa ti gre ful dobr. sam je pa razlika prej se nism nč učila zdej se je pa treba ti se mal preveč sekiraš boš vidla da ni tok hudo sam fajn je če redno na predavanja hodš.
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo
anya
Začetnik
Začetnik
Pridružen/-a: Sob Mar 2008 13:41
PrispevekObjavljeno: Sreda, 12 Marec 2008, 23:25    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

ok hvala za odgovor.glih zato sprašujem k sm jz tud dobra pa da nimam prevelkih ciljev za ta faks.sam je pa res da je od usaga posebi odvisn Very Happy
Nazaj na vrh
kemik1
Začetnik
Začetnik
Pridružen/-a: Sre Feb 2010 1:04
PrispevekObjavljeno: Sreda, 17 Februar 2010, 1:09    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

zanima me kaksna je razlika me kemijo in kemijsko tehnologijo...in ce je ress da si ponavadi na faxu od 7.00 do 19.00...pa kolk prblizn porabte na dan za ucenje? hvala za odgovore
lp
Nazaj na vrh
Hg
Chemistry freak
Chemistry freak
Pridružen/-a: Čet Mar 2009 17:36
Kraj: vsepovsod
PrispevekObjavljeno: Sreda, 17 Februar 2010, 8:22    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Kemija, kemijska tehnologija ... vse isto?

Pač potem si lahko kemijski tehnik?

http://forum.naravoslovje.org/index.php

Chemistry for better life!
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
R33D3M33R
Site Admin
Pridružen/-a: Ned Jul 2005 8:47
Kraj: vas Vaes ;-)
PrispevekObjavljeno: Sreda, 17 Februar 2010, 9:00    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hg je napisal/a:
Kemija, kemijska tehnologija ... vse isto?

Daleč od tega. Že to, da je KT VSŠ in Kemija UNI, je ogromna razlika: http://www.fkkt.uni-lj.si/si/?1828
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran
Hg
Chemistry freak
Chemistry freak
Pridružen/-a: Čet Mar 2009 17:36
Kraj: vsepovsod
PrispevekObjavljeno: Sreda, 17 Februar 2010, 9:10    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

Hm, okej. Hvala.

http://forum.naravoslovje.org/index.php

Chemistry for better life!
Nazaj na vrh
kr'en
Glavni moderator
Pridružen/-a: Tor Apr 2006 21:48
PrispevekObjavljeno: Sreda, 17 Februar 2010, 22:36    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kemik1 ne dajaj več istih sporočil v različne teme, pa še celo tako hudo zastarane kot je bila tista iz katere sem tvoje sporočilo pobrisal.

Ko bo kdo vedel se bo že oglasil tukaj. Exclamation

On topic:
Sedaj ne vem več kako je, ko sem jaz bil je bilo tak oda enkrat ali dvakrat na teden je bilo do 19h, petek malo ali fraj, ostalo pa malo vmes.

Kolk se je treba učit...na to težko odgovoriš, eden se ne rabi skoraj nič učit za dobre ocene, drugi se pa uči cele dneve in ravno da mu gre.
Eskel
Elektron
Elektron
Pridružen/-a: Čet Jul 2009 22:51
PrispevekObjavljeno: Torek, 2 Marec 2010, 22:29    Naslov sporočila: Odgovori s citatom

kemik1 je napisal/a:
zanima me kaksna je razlika me kemijo in kemijsko tehnologijo...in ce je ress da si ponavadi na faxu od 7.00 do 19.00...pa kolk prblizn porabte na dan za ucenje? hvala za odgovore
lp

takrat ko ni izpitov se skoraj nobeden ne uči, pred izpiti pa tudi po 5ur na dan, tudi 8 komot, za teste iz anorganske(tiste z elementi) sem se tudi po 10 ur na dan učil,
Nazaj na vrh
Pokaži sporočila:   
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    kemija.org forumi Seznam forumov -> Hodnik Časovni pas GMT + 2 uri, srednjeevropski - poletni čas
Pojdi na stran Prejšnja  1, 2
Stran 2 od 2

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu